He bir de, bu sene kayranın başının etini yiyeceğim Ravenloft kitaplarının devamını niye çevirmiyorsunuz da mevcut olan kitapları yeniden çeviriyorsunuz diye. Bitirdim bütün kitapları yenisi çıkmıyor ya. T-T
Birde İthaki "Middle Earth History"i çevircek mi acaba?
Alıntı yapılan: ectoras - 24 Eylül 2010, 18:20:10Birde İthaki "Middle Earth History"i çevircek mi acaba?Yukarıdaki mesajda onu kastediyordum zaten.
Alıntı yapılan: Baal Adramelech - 24 Eylül 2010, 19:39:56Alıntı yapılan: ectoras - 24 Eylül 2010, 18:20:10Birde İthaki "Middle Earth History"i çevircek mi acaba?Yukarıdaki mesajda onu kastediyordum zaten. Gözümden kaçmış o zaman kusura bakma...Özellikle şu Morgoth'un Yüzüğü kitabı çok merakımı uyandırıyor,inşallah hepsini çevirirler...
Çok gerekli değil ama, hazır gitmişken soruverin Doğan Egmont, Ulysses Moore'un 9. kitabını ne zaman çevirecek?Dediğim gibi çok gerekli değil, artık merak etmiyorum fakat fazla bilgi göz çıkarmaz.
Alıntı yapılan: LegalMc - 29 Eylül 2010, 19:37:29Çok gerekli değil ama, hazır gitmişken soruverin Doğan Egmont, Ulysses Moore'un 9. kitabını ne zaman çevirecek?Dediğim gibi çok gerekli değil, artık merak etmiyorum fakat fazla bilgi göz çıkarmaz.Ulysses Moore serisinin 9. kitabı (Gölgeler Labirenti) şu anda baskıda. Ekim ayında raflarda olacak. Ah, acaba buradan yazamasa mıydım cevabı? Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim. :üü