Esen ben gelip sorarım sana fuarda, biraz merak yapsın millet a aa...
Arkadaşlar bu arada, az önce bir arkadaş ile konuşurken aklıma geldi.Fuarda, Yekta Kopan, Alper Canıgüz, Sadık Yemni, Mustafa Samsunlu gibi isimlerle de bir araya geleceğiz. Eğer onlara sormak istediğiniz (fantastik ya da değil) sorular olursa bekleriz mail adresine ya da buraya...
Alıntı yapılan: magicalbronze - 27 Ekim 2010, 18:24:42Arkadaşlar bu arada, az önce bir arkadaş ile konuşurken aklıma geldi.Fuarda, Yekta Kopan, Alper Canıgüz, Sadık Yemni, Mustafa Samsunlu gibi isimlerle de bir araya geleceğiz. Eğer onlara sormak istediğiniz (fantastik ya da değil) sorular olursa bekleriz mail adresine ya da buraya...Ben kendisine mail attım az önce. Elimdeki röportajını Kayıp Rıhtım'da yayınlatabilir miyim diye.Olası bir ihtimal siz fuara gidene kadar haber gelmezse bunu kendi ağzınızla sormanızı rica edebilirim Yekta Kopan'a.
Alıntı yapılan: Bonthey - 28 Ekim 2010, 02:38:07Alıntı yapılan: magicalbronze - 27 Ekim 2010, 18:24:42Arkadaşlar bu arada, az önce bir arkadaş ile konuşurken aklıma geldi.Fuarda, Yekta Kopan, Alper Canıgüz, Sadık Yemni, Mustafa Samsunlu gibi isimlerle de bir araya geleceğiz. Eğer onlara sormak istediğiniz (fantastik ya da değil) sorular olursa bekleriz mail adresine ya da buraya...Ben kendisine mail attım az önce. Elimdeki röportajını Kayıp Rıhtım'da yayınlatabilir miyim diye.Olası bir ihtimal siz fuara gidene kadar haber gelmezse bunu kendi ağzınızla sormanızı rica edebilirim Yekta Kopan'a. Evet o röportaj süper olacaktır, seveni ve merak edeni varsa bayağı bilgilenecektir. Cevap gelmezse gider "Hey niye maillere dönüş yapmıyorsun?" diye sorular sorup eleştiride bulunabiliriz!
merhaba, öncelikle mezuniyetinizden dolayı tebrik ederim. dilerim bundan sonrasında da yolunuz açık olur.röportajı yayınlayabilirsiniz. bu konuda da danıştığınızı için bir kez daha teşekkür ederim. iyi haberler almak güzel. sevgilerimle, yekta kopan
sonuçlandı mı acaba?
Laika FRP kitapları çıkaracak mı? DM'nin El Rehberi,Oyuncunun El Rehberi vs...