Selamlar, kısa bir süreliğine oynatacağım küçük bir oyun olacak. Ancak hazır gazı almışken kaçırmak istemedim. Oyuna az çok Fallout bilgisi olanlar katılırsa sevinirim.

Ancak hiç bilgisi olmayan birisi de eğer bir şeyler öğrenmek isterse haber etsin bana.

Hikaye, Denver'da geçecek başlıktan da anlaşıldığı gibi. Altta vereceğim linkten bilgi edinebilirsiniz şehir hakkında, ancak kısaca bir kaç konudan bahsedeceğim.
Şehir, genel olarak köpekler ve mutant yaratıklar tarafından ele geçirilmiş durumda. Ceasar's Legion şehrin yakınlarına gelip giriş çıkışlarda kendi küçük kamplarını ve yaşam alanını kurana kadar, NCR mahkumlarının, NCR gözetiminde eşya bulup, destek sağladığı bir gruptu. Elbette, Legion gelip tüm haberleşme kesilince bu Hurdacılar kendi başlarına kaldılar.
Normalde, açık alanlardaki bir mekanda yaşıyorlardı ancak bir süre önce olan mutant saldırısından sonra, binalar arasında kurdukları yollarla, gökdelenlerin tepesinde yaşamaya başladılar. Onlar için en iyi kaçış buydu. Ancak yine de tırmanmayı bilen mutant-kertenkeleler yüzünden orada da rahat değiller.
Denver'da yaklaşık otuz tane hurdacı var toplamda. Legion, şehre girmeyi pek istemiyor çünkü büyük şehrin yıkıntılarından çıkacaklara bulaşmak, Denver çevresinde işlerinin bitmesine sebep olabilir. Hurdacılar ve Legion dışında, bir küçük NCR radyo istasyonu ve nerede olduğu bilinmeyen bir Brotherhood of Steel karargahı da var.
İşin kötü tarafı, yakın zamanda vahşi Ghoulların ve mutantların da görülmeye başladığına dair söylentiler kol geziyor her tarafta. Söylenene göre NCR yönetimindeki barajdaki son savaşta yenilen Legion olmuş ancak NCR'ın kayıpları büyükmüş. Bunu fırsat bilen Mutantlar, baraja büyük bir saldırı düzenlemişler ve havaya uçurmuşlar. New Vegas çevresinde temiz su namına bir şey kalmamış. Yakın zamanda buraya doğru göçler olacağı bile düşünülüyor.
Tabi bunlar tamamen oyun dışı bilgiler, karakterleriniz bunu bilmeyecekler. Ha, ismi geçmişken, karakterleriniz oyuna hafızalarını kaybetmiş bir şekilde başlayacaklar. Üç tane oyuncu alacağım en fazla. Ancak bir kişi de olsa oynatacağım.
İkinci mesajdaki karakter kartlarını doldurup gönderin bana özel mesajla. Yine ikinci mesaja eklenecek. Karakter yaratmakla alakalı her türlü bilgi ikinci mesajda var ayrıca.