Hmmm... Tek bir videosunu izleyip yorum yapmak yanlış belki ama kendimi tutamayacağım. New Vegas incelemelerini izledim ve biraz sinir oldum açıkçası. Sinir olduğum nokta oyunu oynamamış, hatta ilk defa başına oturmuş olan sayın Onur Kaya'nın, sevgili Murat Sönmez'in neden bahsettiğini bilip bilmeden konuşmaları, yersiz yorumları ve gereksiz eleştirileri oldu. Muhtemelen Fallout bilgisi sadece üçüncü oyun ile sınırlı... Ama bu ayıp değil. Ayıp olan bilmediğin bir konu hakkında ahkam kesmektir.
Bir başka sinir olduğum nokta ise oyunun altında yatan cevheri görememiş olmaları. Evet, Obsidian çok iyi işler çıkaran bir firma değil belki. Oyunları bug'dan geçilmiyor. Ama Obsidian firmasının eski Black Isle firması çalışanlarından yani ilk iki Fallout'u yapan insanlardan oluştuğu gibi önemli bir noktayı atlamışlar. Oyuna katılan pek çok ayrıntıyı da fark edememişler üstelik. Ya da fark ettiler de Onur Kaya sürekli araya girip Murat Sönmez'in lafını kestiğinden biz duyamadık.
Şimdi ben Fallout incelememi gaza gelip bitirmez miyim? Bitiririm!
Bu arada Murat Sönmez'i canlı canlı görmek keyifli

Yıllardır sadece bir ekran ve harflerden ibaret olan birini karşınızda görmek hakikaten de acayip bir duygu.