Merhaba arkadaşlar,
Arkadaşlarım ve ben D&D oynamaya çalışıyoruz fakat bu konuda başarılı olamıyoruz sanırım çünkü oyunun kurallarını,nasıl oynanacağını tam olarak bilmiyoruz.Yani şöyle söyliyim DM'miz güzel bir senaryo,harita hazırlıyor fakat zar kullanma,skillerin kullanımı,level atlama gibi konuları pas geçiyoruz.Bir tane Player Handbook 3.5 aldık ırkların genel özellikleri,sınıflar vb konularda yardımcı olmasına rağmen tam olarak istediğimiz yardımı sağlamadı.Trabzon'da D&D oynayan olmadığından izleyip öğrenme şansımızda yok malesef.Sitedeki örnek çok yardımcı oldu ama bunun gibi birkaç örnek daha olsa bizim gibi oyunu bilmeyenler için çok faydalı olur.Siz eminim sürekli oyunlar oynuyorsunuzdur bir tanesini video'ya almanız ve burada paylaşmanız bizim için çok iyi olur gerçekten.Oyunun küçük bir bölümünü alsanız yeterli olacaktır.Hem site için de güzel bir çalışma olacağını düşünüyorum.Eğer zaten böyle videolar internette mevcutsa linkini paylaşırsanız sevinirim.Ben aradım ama bulamadım.Teşekkürler şimdiden.Sevgi ve saygılarımla...