“Ölüm Yadigarları”nın Galası Yapıldı!

harry potter 7 gala

Milyonlarca Harry Potter hayranının sabırsızlıkla beklediği son filmin galası dün akşam Londra‘da gerçekleşti.

Sevenlerinin heyecanlı şekilde beklemekte olduğu ve gelecek hafta itibariyle gösterime girecek olan Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 filminin galası dün akşam Londra‘da müthiş bir törenle kutlandı. Gala yerine gelen yüzlerce hayranı ise oyunculardan imza alabilmek izin uzun kuyruklar oluşturdu.

Ayrıca yapılan galanın internetten canlı olarak izlenebilmesi sayesinde binlerce seveni daha aynı bu heyecana ortak oldu.

Galaya Rupert Grint, Emma Watson, Tom Felton, Daniel Radcliffe, Imelda Staunton, Mark Williams, J.K. Rowling, James ve Oliver Phelps, Imelda Staunton, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, John Hurt ve son olarak Evanna Lynch katıldı. Bunun haricinde daha birçok oyuncunun gelip kırmızı halıda boy gösterdiği ve hayranlara imza dağıttığı sahne yapılan canlı röportajlar ile daha da renkli bir hal aldı.

Bellatrix Lestrange rolünü canlandıran ünlü aktris Helena Bonham Carter giydiği kıyafet ve saç tasarımı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başlardı.

Son olarak yazar J.K. Rowling‘in de katıldığı galada vermiş olduğu röportaj ile hayranlarını çok daha heyecanlı bir bekleyişe soktu. Bu yapımın seri arasında en çok hoşuna giden film olduğu belirten Rowling, “Çok heyecanlıyım. Sanıyorum, tüm seri bittiği vakit oyuncular ve tüm çalışanları tesseli etme görevi bana düşecek. Çünkü hepsi çok üzgün.” dedi.

Gala özel gecesini izlemek isteyenler mynet sitesinde yayınlanmış olan videolara göz atabilirler. İzlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Geri sayım başladı…