“Buz ve Ateşin Şarkısı” Serisinin 5. Kitabı Çıkıyor : A Dance with Dragons (Ejderhalarla Dans)

dance with dragons top

Dünyanın gözü kulağı George R.R. Martin tarafından kaleme alınan Buz ve Ateşi Şarkısı serisinin ilk kitabı olan Taht Oyunları’nın HBO tarafından çekilen dizisinde olsun, 6 yıl aradan sonra serinin 5. kitabı yurt dışında çıkıyor!

12 Temmuz 2011‘de çıkacağı duyurulan A Dance with Dragons (Ejderhalarla Dans) şu sıralar yabancı fantazya sitelerinde büyük yankı uyandırmış durumda.

Türk okurlar ise daha çok bekleyecek gibi görünüyor. İlk olarak Arkabahçe Yayınları tarafından çevrilen birinci kitap Taht Oyunları, iki cilt olarak piyasaya sürülmüştü. Ancak, serinin devamı gelmedi.

Şimdilerde ise -ki aradan uzun bir zaman geçti- serinin takipçileri Epsilon Yayınevi‘nden gelecek haberleri bekliyor. Yayın haklarını devralan Epsilon Yayınevi, ilk kitaptan itibaren seriyi yeniden çevirecek. Ayrıca ilk kitabı Arkabahçe gibi iki farklı cilde bölmek yerine, aslına uyarak tek kitap şeklinde çıkartacak.

Umarız, Epsilon Yayınevi seriyi hızlı bir biçimde dilimize yeniden kazandırmaya başlar ve bizler de yabancı okurlar gibi yeni çıkan kitabın heyecanını yaşarız.

Kapak görsellerini aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca yüksek çözünürlüklü hallerine ulaşmak için üstlerine tıklamanız yeterli olacaktır.

a dance with dragons a dance with dragons 2