Eski Dünyanın Orduları’ndan Yeni Fragman!

eskidunyaordulari

Geçtiğimiz günlerde haberini gerçekleştirdiğimiz, Türkiye’nin ilk bağımsız bilimkurgu filmi “Eski Dünyanın Orduları”nın, Haziran’daki gösteriminden önceki son fragmanı yayınlandı. Değerli dublaj yönetmeni Aziz Acar ve seslendirme sanatçısı Zeki Atlı’nın destekleri ve katkılarıyla içeriği daha da güçlenen 30 dakikalık film, Haziran’ın son haftası bedava olarak sitesinden yayınlanacak.

2 öğrencinin hiçbir sponsor ve maddi destek olmadan çektiği film, tarih ile geleceği harmanlayan hikayesi ile ilgi uyandırıyor. Daha önce hiçbir Türk filminde olmadığı kadar görkemli görsel efekt sahneleri içeren film; hikayesi, müzikleri, kostümleri, savaş sahneleri ve daha birçok özelliği ile izleyicilere Türk sinemasında alışık olmadığımız bir deneyim yaşatacak.

Fragmanları, resmi sitesi www.eskidunyafilm.com’da yayınlanan filmin yönetmeni İsmail Kemal Çiftçioğlu, görüntü yönetmeni Cezmi Kardaş, oyuncuları ise Tuncay Çakmanus, Çilem Özel ve İsmail Kemal Çiftçioğlu. Film hakkındaki en son haber ve gelişmeler resmi sitesinden ve Facebook sayfasından takip edilebilir.

Fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.