Harry Potter Yarın Sona Eriyor!

hp7 son top

Hikaye bu ya, Joanne Rowling cebinde kafede çay içecek kadar bile parası olmayan bir öğretmenmiş. Bir gün Manchester’dan Londra’ya giden bir trendeyken birden aklına gelen bir hikayeyi hemen kağıda dökme kararı almış. Ve sonrasında cebinde kalan son parayı kafede oturmak suretiyle harcamış ve zamanı geldiğinde milyonların hayranı olacağı Harry Potter karakterini kağıda dökmeye başlamış…

İşte 1990 yılından bugüne gerek kitapları, gerekse filmleriyle birçoğumuzun hayranı olduğu, hatta fantastik edebiyata başlama nedeni olan bu seri, yarın son filmin yayınlanması ile nihayete erecek. İyi ya da kötü, birçok yorum yapılacak, çok fazla eleştiri gelecek ve son film belki de çoğu hayran tarafından ‘defalarca’ izlenecek. Fakat bu süreçten sonra artık sadece mutlu bir tebessümle hatırlayacağımız bir seri olarak akıllarımızda kalacak…

Yazarı tarafından her ne kadar Pottermore adlı proje açıklansa da resmi olarak sona gelinen bu efsanenin son filmi olan Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 için bakın nasıl bir tanıtım hazırlamışlar.

Hayranlardan oluşan bir nesil için Harry Potter film serisinin son macerası Harry Potter ve Ölüm Yadigarları – Bölüm 2’nin vizyona girişi, bir devrin sona ermesi anlamına geliyor. Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesinin merakla takip ettiği ve tüm zamanların en başarılı film serisi olan, Harry Potter filmlerinin sekizinci ve son bölümünün vizyona girişini kutlamak için, Warner Bros. Pictures sizleri bu serinin daha önce yayınlanmamış kamera arkası görüntülerinden oluşan benzersiz bir fotoğrafik geziye davet ediyor. Harry Potter film serisinin 2000 ve 2010 yılları arasındaki yolculuğundan kesitler sunan, bu kamera arkası hikayesini kaçırmayın.

Filmden orjinal kostüm ve eşyaların da yer aldığı bu kamera arkası fotoğrafları turu, 11-24 Temmuz tarihleri arasında İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde görülebilir.

Harry ve Hermione’nin Orjinal Hogwarts Üniformaları ve Dumbledore’un Asa’sı Hayranların Ziyaretini Bekliyor…

Harry Potter film serisinde kullanılan Harry ve Hermione’ye ait orjinal Hogwarts okul üniformaları ile Dumbledore ve Deli-göz Moody’nin asaları da serinin hayranlarını bekliyorlar. Görülebilecek orjinal film eşyaları arasında Gelecek Postası gazetesinin örnekleri ve Karanlık Sanatlar ders kitabı da yer alıyor.

Harry Potter film serisinin son macerası Harry Potter ve Ölüm Yadigarları – Bölüm 2 ülkemizde 13 Temmuz, Çarşamba günü vizyona girecek.