“Korkunun Canavarları” Ön Siparişte!

korkunun canavarlari top

Korku türündeki yazılarıyla tanıdığımız Fatih Danacı’nın araştırma niteliğindeki sinema kitabı “Korkunun Canavarları” çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor!

Aynı zamanda Fatih Danacı’nın ilk kitabı olma özelliğini de taşıyan Korkunun Canavarları on bölümden oluşuyor. Bakın sevgili Giovanni Scognamillo kitabın arka kapağı için neler yazmış:

Canavarsız bir sinema düşünebilir misiniz? Ben düşünemem, bu kitabin yazarı da öyle! Bu yüzden birbirimizi bulduk ve anlaştık, kendisi kitabı yazdı ben de arka kapağı. Şimdi temel bir soru ile başlayalım: “Canavarlar hiç sevilir mi, sevilebilir mi, canavarsever olunabilir mi?”

Sinema meraklısı iseniz her tür film izliyorsanız canavarlara muhakkak bir aşinalığınız vardır, ister sevin ister korkun. Şayet korku filmi meraklısı iseniz canavarlar bir çeşit kapı komşunuz oluverir kaçınılmaz bir şekilde, çünkü canavarlar korkunun olmazsa olmazıdır.

Kalkedon Yayıncılık’tan 18 Ekim 2011 tarihinde çıkacak kitabın editörlüğünü Gökhan Sofuoğlu üstlenmiş. Künye bilgileri ve kitabın içerik listesi için buraya tıklayabilirsiniz.