Perg Efsaneleri’ne Yeni Kapaklar!

perg efsaneleri kvc top

Barış Müstecaplıoğlu’nun bundan yaklaşık on yıl önce çıkan ilk kitabı Korkak ve Canavar ile artık ülkemizde de fantastik kurgu türünün sağlam örneklerinden birini göreceğimizi anlamıştık. Dörtleme olarak karşımıza gelen bu seri elbette bizleri yanıltmadı ve kitap sayfaları daha ne olduğunu anlamadan sona ulaştı.

Leofold, Guorin, Nume ve Nela gibi muhteşem karakterlerle bezeli olan bu diyarda maceradan maceraya koştuk ve her şeyin bitiminde serinin devamının gelmesini umut ettik. Yakın zamanda böyle bir plan da var elbet. Yazarın geçtiğimiz yıl açıkladığı Perg diyarından yeni bir seri ile karşımıza geleceği haberi hepimizi mutlu etti ve heyecanlı bir bekleyişe sürükledi. Fakat bugün sizlere vereceğimiz haber şu anki seriyle ilgili. On yıl aradan sonra Perg Efsaneleri yepyeni kapakları ile karşımıza çıkıyor!

Çoğumuzun Tılsım-ı Kudret’ten tanıdığı illüstratör Ertaç Altınöz’ün çalışmalarını içeren bu şahane görseller kitapa ayrı bir hava katmış gerçekten. Yeni basımların bu son derece konsepte uygun kapaklarla çıkmasıyla birlikte yeni nesil fantastik okurların da zaman geçmeden kitapları edinip okumalarını tavsiye ediyoruz. İlk kitap Korkak ve Canavar kapağına hemen aşağıdan bakabilirsiniz.

korkak ve canavar
Kapak

ui2ike01ac43a2fviewattth13491dbd9bc
Kapak Çalışması Tam

 

Ayrıca ikinci kitap Merderan’ın Sırrı kapağı için yine Ertaç Altınöz’ün hazırlamış olduğu çalışmaya da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

MerderaninSirri
Kapak Çalışması Tam

 

Diğer kapak görselleri de yakın zamanda hazır olacaktır. Seri künye bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Herkese şimdiden iyi okumalar diliyoruz!