“Mahşer” Tam ve Sansürsüz Olarak Geliyor!

mahser top

Türk okurları nihayet Stephen King’in en sevilen eserlerinden birisi olan “Mahşer”in TAM ve SANSÜRSÜZ versiyonuna kavuşuyor! Daha evvel 1987’de yine Altın Kitaplar’dan basılan “Mahşer” 400 sayfa iken; kitabın eksiksiz sürümü 1.216 (yazıyla bin iki yüz on altı) sayfa. Yani raflarımızı süsleyen eski “Mahşer“in 3,04 katı büyüklüğünde bir kitap!

Kara Kule” serisinden de aşina olduğumuz Randall Flagg gibi bir karakteri de barındıran “Mahşer”, bu kez soluk hakikaten nasıl kesilir; onu öğretmek için düşüyor raflara.

“Biyolojik denemeler yapılan bir kuruluştan kaçan biri, kısa süre sonra domino etkisiyle insanların yüzde doksan dokuzunu yok edecek mutasyona uğramış ölümcül bir grip mikrobunu yaymaya başlar. Hayatta kalmayı başaran korku ve şaşkınlık içindeki bir avuç insan kendilerini kurtaracak bir lider arayışı içine girer. Ve iki aday ortaya çıkar… Colorado’da bir halkevi kurmakta ısrar eden 108 yaşındaki hayırsever rahibe Abagail ve kötülükten başka bir şey düşünmeyen, kargaşadan mutlu olan şiddet yanlısı “kötü adam” Randall Flagg…”

Kitabın çevirisiniyse, daha önce röportaj da yaptığımız Canan Kim üstleniyor! “Mahşer” şu an ön siparişte ve raflardaki yerini 9 Şubat 2012’de alacak. Künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kesilmiş, biçilmiş pek çok King kitabından sonra bu haber gerçekten mutluluk verici. Darısı Kral’ın “O” ve tam haliyle yayımlanmamış diğer bütün kitaplarına diyoruz!