“Athalon Diyarları – Denge” Geliyor!

denge top

Daha çok yaptığı editörlük ve çevirileriyle tanıdığımız Hakan Buhurcu yeni serisi Athalon Diyarları ile okurların karşısına çıkıyor. Serinin ilk kitabı “Denge” önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak.

Athalon Diyarları adını taşıyan serinin ilk kitabı Denge’de; Athalon üzerindeki deniz aşırı ticarette kilit noktalardan birisi olan Kirit Boğazı’nın ansızın geçişe kapatılması ticari bir kaos yaratarak büyük bir uluslararası krize neden olur. Boğazın yeniden açılması üzerine görüşmek için gönderilen bir elçiye yapılan saldırı ve bu krizin yarattığı kargaşadan çıkar sağlamak için yürütülen gizli anlaşmalar Athalon üzerindeki en büyük imparatorluklardan ikisini karşı karşıya getirir. Gerilim giderek artmakta ve tüm bir kıtayı etkisi altına alabilecek büyük bir savaşa doğru adım adım yaklaşılmaktadır.

Bu kaos ortamında her biri kendi çıkarlarının peşinde olan, fakat ortak bir amaç için birleşen kişilerden sıra dışı bir ittifak oluşur. Yaklaşan felaketi engellemeye çalışan maceracılar bir yandan aralarındaki farklılıkları unutup ortaklaşa mücadele etmek, bir yandan da gölgelerde yapılan karanlık planları önlemek zorundadırlar.

Zaman süratle daralmaktadır. Ne var ki aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve tahmin edilenin çok daha ötesinde bir tehdit harekete geçmiştir.

Baykuş Kitap’tan çıkacak Ercan Akyol’un düzeltisini yaptığı ve Koral İlhan’ın kapağını tasarladığı kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca seriye ait daha fazla bilgi, yazım süreci, harita gibi diğer ayrıntıları da merak edenler, seri adına açılan siteye ulaşmak için buraya tıklayabilirler.