Sinema Blogları Birliği SİBB büyüyor!

sibb

Blog ve blog yazarları olarak sinema bloglarının ve sinema üstüne yazılarını sanal alemde blogları aracılığıyla paylaşan blog yazarlarının etkinliğini, bilinirliliğini ve prestijini artırmak amacıyla geçtiğimiz günlerde Sinema Blogları Birliği ismi altında güç birliği yapmıştık. Amacımız farklı bloglardan internete akan yaratıcı üretim enerjisinin ve sinema birikiminin adaletli ve verimli biçimde emek sahiplerine geri dönüşümünü sağlamaktı.

Bugün oluşumumuza katılan blog sayısı sayısı 23’e ulaştı. Blog yazarı üyesi sayımız ise 52. Üye blogların listesi aşağıdaki gibidir.

AvrupaSinemasi.blogspot.com
Banubozdemir.com
Bodakedi.com
Filmmakarasi.com
Golgedergi.blogspot.com
Hayaliicraat.com
İyikotufilm.com
Kahramanlarsinemada.com
KayipRihtim.org
Korkusitesi.com
Kulturmafyasi.com
Mümkünmertebe
Ötekisinema.com
Sanatlog.com
Sigarayaniklari.blogspot.com
Sinefesto.com
Sinemamanyaklari.com
Sinemasaldunya.com
Sinematikyesilcam.com
Sinemazingo.com
Sivrisinema.com
Tersninja.com
Yesilcamhatirasi.blogspot.com

SİBB’e katılmak için onlarca blogdan gelen başvurular ise Murat Kızılca, Fatih Danacı ve Hakan Tunga Kalkan’dan oluşan Araştırma Kurulu tarafından inceleniyor. Kurul blogları içerik, süreklilik ve dil açısından inceleme altına alıyor.

SİBB’le ilgili daha detaylı bilgiye oluşumun resmi sitesi Sinemabloglari.com’dan ulaşılabilir. SİBB’e üye olmak için sinemabloglari@gmail.com adresine mail atılabilir.

Üyeleler, Küçük Kardeş olarak tam üyeliği beklemeye alınan genç bloglar ve tüm blog yazarları/takipçilerini SİBB’in facebook sayfasına üye olmaya çağırıyoruz.

SİBB ayrıca @sinemabloglari twitter hesabından da takip edilebilir.