“Athena’nın İşareti” Ön Siparişte

athenanin isareti1

Meraklılarının heyecanla beklediği (ki bu bekleyiş tam bir sene sürdü), Percy Jackson’un devamı niteliğindeki Olimpos Kahramanları serisinin üçüncü kitabı “Athena’nın İşareti”, 3 Ekim’de ABD ile aynı anda raflardaki yerini alıyor!

Rick Riordan’ın kaleme aldığı ve ilk kitabından itibaren dünya üzerinde milyonlarca okuyucuya ulaşmış Percy Jackson ve arkadaşlarının maceralarını konu alan, Yunan mitolojisi motifleri ile daha da ilgi çeken seri tüm hızıyla devam ediyor.

Üçüncü kitap “Athena’nın İşareti” editöründen aldığımız bilgiye göre öyle bir yerde bitiyor ki 4. Kitabı beklemenizin bu kitabı beklemekten çok daha zor olacak. Çünkü, yine editörün fikrine göre, “Athena’nın İşareti”, Rick Riordan’ın bugüne kadar yazdığı en iyi kitap…

Dehşet bir macera sizi bekliyor. Büyük fedakârlıklar, en derin korkular, dolu dolu aşk ve yer yer insanın karnına gülmekten ağrılar sokacak bir mizah bu kitapta.

Rekor bir baskı adediyle piyasada olacak kitap ekim ayının ilk haftası raflarda. Bu macerayı kaçırmayın!

Belgin Selen Haktanır’ın çevirisini üstlendiği ve Esen Gür’ün yayına hazırladığı kitabın ayrıntılı tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.