“Yitik Öyküler Kitabı 2” Geliyor!

yitik oykuler kitabi top

Ve beklenen gerçekleşti: Değerli yazarlarımızdan M. İhsan Tatari, çok sevilen Yitik Öyküleri Kitabı’nın devamını getirdi ve adı da “Yitik Öyküler Kitabı 2: Bilekbüken” oldu!

Özellikle sitemiz takipçilerindenseniz size hiç de yabancı gelmeyecek yazar M. İhsan Tatari, namı diğer mit’in kaleme aldığı öykülerden oluşan ikinci Yitik Öyküler Kitabı, sizi birbirinden sürükleyici maceralara davet ediyor. Fantastik maceraların iç içe geçtiği bu on öyküde neler yok ki?

Yitik Oykuler Kitabi 2Geçmişin gölgesinden kaçan bir delikanlının ormanın derinliklerindeki bir evde yaşadığı gizem dolu maceralardan sevgilisinin kalbini kazanabilmek için elinden geleni ardına koymayan taş kafalı bir kahramana, tarihin tozlu sayfalarından kopup gelen ünlü kişilerin yer aldığı sıra dışı olaylardan ilham perisini İzmir’in arka sokaklarında arayan bir yazarın yaşadıklarına dek uzanan on farklı hikâye.

Onu da yine aynı yazarın kaleminden, onu da yine tek bir kitapta, elinizde tuttuğunuz cildin sayfalarında…

Hayal gücünüzün kapılarını bir kez daha, bu kez ardına kadar aralayın.

Ayrıca yazarımız 23-24-25 Kasım 2012 tarihlerinde Tüyap İstanbul Kitap Fuarı Bu Yayınevi standında sabah 10:00 itibarıyla kitaplarını imzayalacak. Kaçırmayın deriz, bizden söylemesi!

Editörlüğünü Aşkın Güngör’ün yaptığı, kapak ve iç çizim illüstrasyonlarının da Uğur Köse’nin elinden çıktığı kitabın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıkayabilirsiniz.