“The Hobbit” Dosyası Yer Gösterici’de

yer gosterici

Ntvmsnbc.com’un geçtiğimiz aylarda başlattığı, henüz yeni bir sinema dergisi olan Yer Gösterici, aralık sayısında “The Hobbit” filmi için özel ve dolu dolu bir dosya hazırlamış.

Seriyle alakalı güzel bir tanıtım ve bilgilendirme yazısısıyla başlayan sunum, karakterleri tanımamız için hazırlanmış özel sayfayla devam ediyor. Daha sonra üstad Giovanni Scognamillo’nun evinde, kendisinin de katılımıyla bir “Fantastik Toplantı” düzenlemişler. Emrah Kolukısa’nın sorularıyla başlayan bu toplantının diğer katılımcıları ise Sevin Okyay, yazar Barış Müstecaplıoğlu, akademisyen Prof. Selim Eyüboğlu ve yazar Yiğit Değer Bengi.

Hemen ardından Tolkien ve Yüzüklerin Efendisi dediğimizde akla gelen ilk isimlerden Bülent Somay’la da Bilgi Üniversitesi’nde gerçekleştirdikleri kısa söyleşiyi sunuyorlar. Ve ardından kamera arkası görüntülerle destekledikleri son Orta Dünyayı Tanıyalım sayfasıyla dosyaya noktayı koyuyorlar.

Kısaca neler yaptıklarını özetlemiş olsak da iyisi mi haberi daha fazla uzatmayalım ve dergiye ulaşmanız için sizleri BURAYA alalım.

Hepinize iyi okumalar.