“Başka Öyküler” Raflarda

baska oykuler top

Yazar Bahadır İçel’in kaleme aldığı öyküleri içeren “Başka Öyküler” kitabı, Altın Bilek Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

“Başka dünyalar ve başka hayatlar mümkün,” diyen Bahadır İçel, bizi yeri geldiğinde fantastik bir aleme sürükleyecek, yeri geldiğinde korku dolu tünellere iticek birbirinden farklı pek çok öyküyle karşılıyor. Bakın tanıtım yazısı, öykülerle alakalı nasıl bir ipucu veriyor.

YAZAR ve YAYINCIDAN NAÇİZANE BİR UYARI

Başka Öyküler“Başka Öyküler”i okumadan önce iki kez düşünün çünkü ömür boyu yüreğinize kök salıp sizi bir daha geri dönemeyeceğiniz karanlık ve sürprizlerle dolu bir diyarın derinliklerine çekebilirler.

Bir anda kendinizi doğaüstü güçler tarafından kovalanırken ya da televizyon ekranınızdan başka evrenlere bakarken bulabilirsiniz. Nereden geldiği belli olmayan yaratıklar sizden hayatınıza karşılık bir hikaye dinlemek isteyebilirler ya da çılgın bilim adamlarının garip bir denek hayvanına dönüşebilirsiniz.

Bu kitabın sayfalarını aralayıp içindeki öyküleri okumadan evvel yukarıda bahsi geçen konulara gerçekten kulak verin ve kendinize bu öykülerin neden “Başka” olarak adlandırılmış olabileceğini sorun.

Kim bilir belki siz de “Başka” birisinizdir…

Ayrıca kitapla alakalı Kayra Yılmaz’ın İzdiham sitesi için gerçekleştirdiği röportaja ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.