Geçmişin Gölgesi’ne ve Geleceğin Laneti’ne Hazırlanın

gecmisin golgesi top

Sitemizi yakından takip edenlerin ismini sıkça duyduğu yazar M. İhsan Tatari’nin yeni bir kitabı daha raflardaki yerini almaya hazırlanıyor!

Aylık Öykü Seçkisi’nin üçüncü yılına özel olarak yazdığı “Geçmişin Gölgesi Geleceğin Laneti” öyküsü, devam bölümleriyle birlikte Bu Yayınevi tarafından kitaplaştırıldı.

Yakın zamanda raflarda olacak kitap, okuru geçmiş ve gelecek arasında gidip gelen, iki farklı Titanik’i konu alan, gizem ve sürprizlerle dolu bir maceraya buyur ediyor. Ayrıca bu maceraya korku edebiyatının büyük ustası Lovecraft’ın başyapıtı da dahil oluyor.

gecmisin golgesiYıl 1912… İngiltere’nin önde gelen gemi yapım firması White Star Line, rakipleriyle başa çıkabilmek için daha önce emsali görülmemiş bir gemi yapma kararı alır. Ve yıl 2012… Finansal sorunlarla boğuşan ve iflasın eşiğine gelen White Star Line eski görkemli günlerine geri dönebilmek için kendilerine en çok ün getiren projeyi bir kez daha masa üstüne yatırmaya karar verir. Titanik…

İlk Titanik’in başına gelen gizemlerle dolu olayların aslı neydi? Geminin batışı sadece talihsiz bir kaza mıydı yoksa daha büyük ve daha kötücül bir şeyler mi iş başındaydı? Kazadan tam 14 yıl önce Titanik’in batışını birebir kaleme alan Morgan Robertson’ın sırrı neydi? Yeni Titanik üzerindeki kuşku ve uğursuzluk bulutlarını atıp öncüsünün makus talihinden kurtulabilecek mi?

“Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn.”

Seçkinin üçüncü yılına özel yayınlanan ilk bölümünü okumamış olanlar BURAYA tıklayarak giriş kısmına ulaşabilirler.

Editörlüğünü, iç sayfa ve kapak tasarımını Aşkın Güngör’ün üstlendiği kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.