Ejder Kız’da “Son Savaş” Başlıyor

ejder kiz son savas top

Okuyucularının merakla beklediği Ejder Kız serisinin final kitabı “Son Savaş” raflardaki yerini almaya başladı.

Son SavaşEjderha gücünü içinde taşıyan Sofia ve arkadaşları, Dünya’nın kurtuluşu için kaçınılmaz olan son savaşa hazırlanıyor. Bir zamanlar doğanın dengesini bozan Nidhoggr, insanları teker teker canavara dönüştürürken, Draconialıların bir an önce Dünya Ağacı’nın yeniden ışıldamasını sağlaması gerekiyor. Bunu başarmak için Thuban’ın meyvesini bulmalılar, oysa wyvernlerin yeni müttefiki Ofnir, onu çoktan mührün üstünde parçalamış durumda. Sofia ve sadık dostlarının tek bir şansı var: Karşılarına çıkan tüm engelleri aşarak son savaşta galip gelmek.

Tüm seri boyunca olay örgüsündeki dinamizmi kaybetmeyen ve merak öğesini hakkıyla kullanan Licia Troisi, son kitapta da okurların beklentisini fazlasıyla karşılıyor.

Son Savaş, sizleri soluk soluğa bir maceraya ortak olmaya davet ediyor. Güçlü karakterler, nefes kesen bir macera, aşk, intikam ve dostluk… Beş kitaptan oluşan Ejder Kız serisi, sıradışı kurgusuna yaraşır bir final sunuyor.

Çevirisini İrem Önderol‘un üstlendiği kitabın yayına hazırlığını ise Sinem Çelebioğlu yapıyor. Tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.