Şamanlar Diyarı’nda Keşifler Zamanı

kesifer zamani top

Türkiye’nin ilk fantastik kurgu serisi Perg Efsaneleri’ni bizlerle buluşturan Barış Müstecaplıoğlu, bu türdeki yeni serisi Şamanlar Diyarı ile geçtiğimiz yılın nisan ayında karşımıza çıkmıştı hatırlarsanız. Aradan bir buçuk yıl geçti ve sonu heyecanla biten romanın ikinci halkası “Keşifler Zamanı” nihayet yayınlandı!

Kitabın arka kapak tanıtım yazısı şöyle:

kesifler zamaniBir yolculuğa anlam katan; yol açtığı keşiflerdir. Kimi zaman yeni yerler keşfederiz, kimi zamansa yeni dostlar. Bazı yolculuklar vardır ki, içimizde kalıcı izler bırakır, derinlerde sakladıklarımızı açığa çıkarır. Her attığımız adımda bizi başka birine dönüştürür. Kahramanlarımız birbirlerinden ayrı çıktıkları yolculuklarda, sürprizlerle dolu maceralar sonunda acaba nelerle karşılaşacak? Yabancı sandığımız diyarları, yeni bir geleceği ve sınırlarımızın ötesini keşfetme zamanı!

Raflardaki yerini 7 Kasım’dan itibaren almaya başlayacak romanı İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’ndan şimdiden temin edebilirsiniz.

Ayrıca fuara gidecekler için güzel bir haber daha verelim. 10 Kasım 2013 Pazar günü, saat 16:00’da İthaki Yayınları standında düzenlenen imza gününe katılabilir ve kitabın imzalı bir kopyasını edinebilirsiniz.

Kapak illüstrasyonunu Ertaç Altınöz’ün hazırladığı romanın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.