İçel’den “Tanrının Üvey Evlatları”

tanrinin uvey evlatlari top

Başarılı yazar Bahadır İçel, sekizinci kitabıyla okurlarına merhaba diyor: “Tanrının Üvey Evlatları

Bahadır İçel’in okuruna korkuyu sunduğu, duyguları birer meta gibi zihnimize yerleştirdiği, şairane bir anlatımla uzun yıllar zihnimizde yer edecek bir yazınsal şölen vaat ettiği romanı Tanrının Üvey Evlatları’nın konusu ise kısaca şöyle:

tanrinin uvey evlatlari“Kerem, İstanbul’dan memleketi Kırklareli’ne döndüğünde, yaşamının sonsuza kadar değişeceğini bilmiyordu. Kendisini kadim bir güce karşı amansız bir mücadelenin içinde bulduğunda savaşmaktan başka şansı kalmamıştı.

Kırklareli’nde, ormanın derinlerinde yatmakta olan mistik bir güç, uyanmak üzereydi. Bu güç, ormanı kaplayan ağaçların yaprakları gibi yeşil, habis bir güçtü ve kendisine bu adı takmıştı: Yeşil.

Sadece bedenleri değil, ruhları da ele geçirmeye çalışan bu kadim kuvvete karşı insanoğlunun şansı var mıydı? Kerem, kendisini bu mahşeri felaketin tam göbeğinde bulduğunda, kurtulmak için yapabileceklerinin bütün insanlığı kurtuluşa götüreceğini biliyor muydu?

İnsanlar bilmediklerinden korkarlar, karanlıktan, düşmanlardan, tehlikelerden. Peki ya korku, vücut bulup karşınıza çıksa ne yapardınız?

Tanrının bile gerçekleşmesinden korktuğu bir felaket… Şimdi tüm şehir, ardından da tüm dünya bu korkunç felakete teslim olmak üzere.

etiketiyle raflarda boy gösterecek olan kitabın tanıtım ve künye bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Kitap ve yazar hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler ise şuraya tıklayabilirler.