Büyücüler Dünyasında Hareketlilik

fantastik canavarlar film p

Rowling’in, “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” kitabının beyazperdeye aktarılacağını daha önce duyurmuştuk. Proje hakkında birkaç yeni bilgi daha geldi ve Harry Potter hayranları iyiden iyiye meraklanmaya başladı.

Warner Bros. ve J.K. Rowling işbirliğinde sinemaya uyarlanacak olan bu eserin hiçbir olay barındırmadığını, yalnızca büyücüler dünyasındaki fantastik canavarları tanıtma amacı güttüğünü sizler çok daha iyi biliyorsunuz, bu yüzdendir ki yeni senaryolar yazılması gerektiği ve bizleri bambaşka bir kurgunun beklediğini tahmin etmek zor değil.

Elimizde sadece bu veriler varken, Warner Bros. yöneticilerinden Kevin Tsujihara 1 değil, tam 3 film üzerinde çalıştıklarını ve senaryoların yazım aşamasında olduğunu bildirdi.

Ne kadar doğru bir karar şu an için bilinmez ama, ilk filmi büyük bir merakla bekliyoruz, vizyon tarihi açıklandığında ise geriye doğru sayacağımız aşikar. 2015 içerisinde gelebileceği haberleri süslese de birçok yeri, kesin değil.

Filmlerin, Büyüzooloji uzmanı Newt Scamander üzerinde duracağı önceden açıklanmıştı, bu yeni haberle birlikte ise konu yelpazesinin daha da genişleyeceğini tahmin etmek çok da zor olmasa gerek.

Gün geçtikçe proje biraz daha gün yüzüne çıkıyor ve biz de tüm okurlar gibi heyecanlanmaya başlıyoruz açıkçası!