Benzersiz bir kitaba hazırlanın: Elif

elif top

G. Willow Wilson’a 2013’te World Fantasy Award ödülünü kazandıran ve orijinal kurgusuyla dünyanın dört bir yanındaki okurların beğenisini kazanan Elif, sonunda Türkçede!

İsimsiz bir Orta Doğu şehrinde yaşayan, kendine Arap alfabesinin ilk harfi Elif’i nickname olarak seçen yetenekli bir hackerın başından geçen maceraları konu alan kitap 1001 gece masallarını, Arap efsanelerini, günümüzün bilgisayar teknolojilerini ve fantastik olayları oldukça başarılı bir şekilde harmanlamasıyla tanınıyor.

MonoKL etiketi altında yayınlanan, çevirmenliğini Gökhan Sarı’nın, editörlüğünüyse M. İhsan Tatarinin üstlendiği kitabın konusuysa şöyle:

elifMeçhul bir Orta Doğu şehrinde, takma adı Elif olan yetenekli ve genç bir hackerın Devlet’le başı belaya girer. O andan itibaren, aşk açmazındaki Elif, Devlet Güvenlik’ten kaçmak için sürüklendiği dünyada, görünür ve görünmez güçlerle amansız bir mücadeleye tutuşmak zorunda kalacaktır.

Elif, içinde Arap Baharı’nın da izlerini sürebileceğiniz, İslam mitolojisiyle bezenmiş eşsiz bir fantastik kurgu.

Eğer siz de klasikleşmiş fantastik eserlerden bunaldıysanız ve artık hiçbir şeyin sizi şaşırtmayacağını düşünüyorsanız içinde kendi kültürümüzden bir şeyler bulabileceğiniz bu esere mutlaka bir şans verin. Pişman olmayacağınızı garanti ediyoruz.

Tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.