TRT Radyo Program Kaydı Yayında

ve ates bulundu

Geçtiğimiz salı, editörlerimizden Hazal Çamur’un katıldığı TRT Radyo 1’de yayımlanan “Ve Ateş Bulundu” programının kaydı yayında!

TRT Radyo 1’de her salı 14.30-15.00 saatleri arası yayınlanan “Ve Ateş Bulundu” programı, ağırlıklı olarak bilgi çağı ve etrafında dönen konularla ilgili yayınlar gerçekleştiriyor. İşte iki gün önce canlı olarak yayınlanan bölümüne de Kayıp Rıhtım olarak bizler katıldık ve oldukça keyifli bir yirmi dakika geçirdik.

Genel Yayın Editörümüz Hazal Çamur’un bizi temsilen katıldığı programda ilk olarak geçtiğimiz gün kaybettiğimiz oyuncu Robin Williams hakkında konuşuldu. Daha sonrasında kısaca sitemiz tanıtıldı ve konu bilimkurguya geldi. Süre kısıtlı da olsa, oldukça doyuru bilgiler sunuldu.

Dilerseniz daha fazla konuşmayalım ve söz konusu yayını dinleyememiş -ve tekrar dinlemek- okurlarımız için buraya ekleyelim.

Bir kez daha bizleri bu programa davet etmiş olan program yapımcısı sayın Gülname Gümüş’e ve program sunucusu Saadet Baykal’a teşekkür ediyor, selamlarımızı yolluyoruz!

Hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz. Umuyoruz sizlerin de hoşuna gider.

Soundcloud:

Mixcloud: