Atla – Bir Rıhtım Yazarının Ödüllü Kitabı

Atla top

TUDEM Yayınları’nın her sene düzenlediği ve kazananların eserlerini bastığı yarışmasında 2013 yılının teması Roman idi. “Kurgunun sonsuzluğuna yelken açalım” sloganıyla adaylara kucak açan yarışmanın kazananları arasında bizden de biri vardı.

Mercan “eretrusilden” Aytuna’dan bahsediyoruz. Yarışmada Atla adındaki fantastik romanıyla ikinci olan arkadaşımız şimdi de eserini sizlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Künye bilgileri için tıklayınız.
Künye bilgileri için tıklayınız.

Atla, uçamayan melek Kafsiel ve uçma tutkusuyla her şeye meydan okuyan insanın arasında oluşan bağı konu ediyor. Bir yanda Kafsiel’in melekler âleminin önde gelen ailesine rağmen başaramadığı uçuşu, diğer yanda uçmak gibi bir yetiyle doğmamış insanın azmini görüyoruz. Ve bu ikili bir şekilde bir araya gelerek hem ironik hem de heyecan verici bir bağ kuruyor. Ama macera bununla da bitmiyor. Yine de siz en iyisi devamını okuyarak görün.

TUDEM Güz 2014 Kataloğu’nda kendini gösteren Atla yakın zamanda piyasada olacak. Bizlere de okumak düşecek.

Mercan Aytuna arkadaşımızı bir kez daha huzurlarınızda kutluyoruz. Umarız yaptığı bu başarılı başlangıcı çok daha iyileriyle pekiştirir.

Arkadaşımızın Güz 2014 kataloğunda yer alan eseri ve kendi hakkındaki kısa tanıtımını görmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.