Lucasfilm’den 2015’te Müzikal Bir Animasyon Filmi Geliyor

Strange Magic

George Lucas’ı birtakım hayranları sadece Star Wars üzerinden gittiği ve bu evren haricinde yeterince üretici olmadığı konusunda eleştirir. Star Wars hayranları için bir ilah olsa da, bu hayal gücünü başka yerlerde de görmek isteyenlerin sayısı az değil. Lucas her ne kadar başka yapımlara ve hatta oyunlara imza atsa da hiçbiri Star Wars’un önüne geçememiştir. Ancak şimdi kendisi yepyeni bir yapımla 2015’te beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

Bazılarınca Shakespeare’in “fantastik” eserlerinden biri olarak görülen, Bir Yaz Gecesi Rüyası eserinden yola çıkılarak hazırlanan bir animasyon filmi bu! Strange Magic adını taşıyacak yapımda elfler, periler, goblinler ve impler bir kaza sonucu alevlenen ve güçlü bir iksir üzerine dönen savaşta yer alacaklar. Aynı zamanda müzikal olacak bu yapımda geçtiğimiz 60 yılın popüler şarkıları bizlere eşlik edecek.

Kurgu Lucas’tan çıktı. Gary Rydstrom (Toy Story Toons: Halloween Vacation, Lifted), David Berenbaum (Elf) ve Irene Mecchi (Brave, The Lion King) ise senaryoyu yazanlar olarak öne çıktı.

Aralarında Alan Cumming, Kristin Chenoweth, Maya Rudolph, Evan Rachel Wood ve Alfred Molina gibi güçlü seslerin bulunduğu bu müzikal animasyonun 23 Ocak 2015’te gösterime girmesi planlanıyor. Film aynı zamanda, 2011’deki Rango’dan beri Industrial Light & Magic’in ikinci animasyon filmi özelliğini taşıyor.