Şamanlar Diyarı’nda Sona Doğru

ozgurluk ugruna top

Başarılı yazarımız Barış Müstecaplıoğlu, Şamanlar Diyarında “Özgürlük Uğruna” ile sona geldi bile…

ozgurluk ugrunaEserleri İngilizce, Lehçe, Romence, Bulgarca, Çince, Arapça, Sırpça, Almanca ve Hintçe dillerine çevrilmiş usta fantastik edebiyat yazarımız Barış Müstecaplıoğlu, sevilen serisi Perg Efsaneleri’nden sonra şimdi de Şamanlar Diyarı’nı sonlandırmaya hazırlanıyor. Ayrıca, aldığımız duyumlara göre Perg Efsaneleri de  gerçek sonuna kavuşuyor.

Ertaç Altınöz’ün muhteşem kapak görselleri bu kitapta da bizleri yalnız bırakmıyor. Tıpkı gönülden bağlandığımız kahramanlarda da olduğu gibi.

Perg ve Delkarna’da özgürlük için mücadele verenler, diktatörlere karşı bir araya geliyor. Ezilenler, sömürülenler, çapulcu görülenler isyan bayrağı altında buluşuyor. Hayali bir diyarda savaş verseler de, yaşadıkları ve hissettikleri insanlık tarihine olduğu kadar yakın tarihimize de ışık tutuyor. Özgürlük Uğruna, Çin’den Almanya’ya kadar birçok ülkede okunan Türkiye’nin ilk fantazyasına yakışan görkemli bir son. Yeni başlangıçlarda buluşana kadar…

İthaki Yayınları’ndan geçtiğimiz hafta raflardaki yerini alan eserin ÖN OKUMAsına BURADAN ulaşabilirsiniz.

M. Ahmet Özyapıcı’nın redaksiyonunu üstlendiği kitabın künye ve tanıtım bilgilerine de buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgili Barış Müstecaplıoğluna daha nice başarılar diliyoruz. Ayrıca yazarın yarın İstanbul Kitap Fuarı’nda saat 14.30 – 15.30 arasında, İthaki Yayınları standında imza günü olduğunu da hatırlatmış olalım.