Holden, Miller, Nami ve Diğerlerinden Sevgilerle

LeviathanWakes

Enginlik Serisi yazarlarından Daniel Abraham heyecan verici bir fotoğrafı Twitter hesabında paylaştı.

Ty Franck ile birlikte James S. A. Corey adıyla, günümüz bilimkurgu edebiyatına bomba gibi düşen Enginlik Serisi, bildiğiniz gibi diziye çevrilen kitap serileri kervanına katılmıştı. Çekimler tüm hızıyla devam eder ve hayranları heyecanlarını dizginlemeye çalışırken, serisinin 4 kitapla kalmayıp 3 kitap daha genişlediği yazarlarca duyurulmuştu.

Bu kadar hatırlatma yeter! Şimdi bu fotoğraf karesinin iç gıcıklayan güzelliğine dalma vakti!

İlk kitap olan Leviathan Uyanıyor’un giriş sayfasını imzalayanlar dizinin oyuncuları. Her biri canlandırdığı karakter adına kitabı bizler -o çılgıncasına heyecanlı hayranlar- için imzaladılar! İşte Holden en yukarıda. Nami hemen solunda. Miller aşağıda ama kendini ortalamış halde gizemli olduğu kadar iddialı da. Amos tüm rahatlığıyla Miller’ın biraz yukarısında. Miller’in sağındaysa Alex yer alıyor. Ve ah! Avasarala’nın bile imzası orada! Amos’un sol altında farkını yine ortaya koyuyor. Bu yaşlı kadınla kim başa çıkabilir?

Bu muhteşem jestleri için tüm oyunculara teşekkürler. Daniel Abraham da bunu bizlerle paylaştığı için fazladan bir teşekkür kazandı.