Bale’in Batman Kıskançlığı

bale-batman-top

Christian Bale, yeni Batman Ben Affleck hakkında ilginç sözler sarf etti!

Memento, The Prestige, Inception gibi mindfuck filmlerle büyük hayran kitlesi yakalayan yetenekli yönetmen Christopher Nolan’ın Batman üçlemesi genel olarak oldukça başarılı bir seriydi.

Üçleme sonlandı ve Nolan yoluna Interstellar ile devam etti. Ardından Christian Bale’in artık Batman rolüyle izleyicinin karşısına çıkmayacağı ve Ben Affleck’in yeni Kara Şövalye olacağı kesinleşti.

Bunlar zaten bilinen şeylerdi, asıl bilinmeyen ise Bale’in yeni Batman rolü dolayısıyla Affleck’i kıskandığı gerçeği. Hatta bunu saklamayan Bale bir mülakatta şu cümleleri sarf etti:

Ben Affleck’in yeni Batman olacağını öğrendiğimde bir süre öylece boşluğa bakıp durmuş, şok olmuştum. Batman’i başkasının oynayacağını kıskandığım bir gerçek. Ancak profesyonel bir oyuncu olarak böyle bir şey yaşamam son derece garip.

batman-jealous

Bu cümlelerden de anlaşıldığı üzere Christian Bale’in, Batman’le duygusal bir bağ kurduğu aşikar. Kendisini üç film boyunca severek izlemiş ve biz de ilk öğrendiğimizde aynı tepkiyi vermiş olsak da, sonuç da Affleck de oldukça başarılı bir oyuncu. Rolün altından kalkacağını tahmin ediyor ve performansını merakla beklemeye devam ediyoruz.