Wool 2: Vardiya Ön Okuması Yayında!

wool 2 hugh howey

Yedinci Yıl şenliklerimize hız kesmeden devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi bugün de farklı bir içerikle karşınızdayız.

Geçen yıl MonokL Edebiyat tarafından dilimize kazandırılan ve tıpkı yurtdışında olduğu gibi ülkemizde de büyük bir beğeni kazanan Wool serisinin ikinci kitabı Vardiya’nın sadece Kayıp Rıhtım okurlarına özel olarak paylaşılan ön okuması var sırada.

Ellerinizin ön okuma linkine doğru hevesle kaydığını hissedebiliyoruz fakat ondan önce kısa bir süreliğine bize katlanmaya devam etmenizi rica edeceğiz. Zira okumaya başlamadan önce bilmeniz gereken çok önemli bir husus var.

Hepimizin çok sevdiği ve başlarına neler geleceğini deli gibi merak ettiğimiz Juliette ve Solo bu kitapta yer almıyor. Çünkü her ne kadar Vardiya kronolojik olarak Wool serisinin ikinci kitabı olsa da bu cildin sayfalarının arasında anlatılan olaylar onlar doğmadan yüzlerce yıl öncesini konu alıyor.

Silolar nasıl oluştu, dünya neden bu hâlde, bunun sorumluları kimler, gizemli Silo 1’in arkasında yatan sır ne? Hugh Howey, Vardiya vasıtasıyla bunlara ve çok daha fazlasına yanıt veriyor bu ciltte.

Ön okuma, kitapta önemli bir rol oynayan Troy ve Donald karakterlerini tanıtıyor bizlere. Ayrıca en az onlar kadar önemli olan Senatör Thurman’la da tanışmış oluyoruz. Ama en iyisi mi biz sözü fazla uzatmadan sizleri çevirisini ve düzeltisini karşılıklı olarak M. Rasim Emirosmanoğlu ile M. İhsan Tatari’nin üstlendiği Vardiya’nın ön okumasıyla baş başa bırakalım.

OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.

Keyifli okumalar…