Jared Leto’nun Joker’ine Dair Tüm Detaylar

Jared Leto joker

Yeni DC Comics uyarlaması Suicide Squad duyurulduğundan beri nasıl bir Joker ile karşılaşacağımız söylentilere kalmıştı. Ama artık Jared Leto’nun çok farklı bir Joker yorumuyla karşımıza çıkacağı kesin.

Geçtiğimiz aylarda yeni bir DC Comics çizgi romanının sinemaya uyarlanacağı duyurulmuştu: Suicide Squad. Bu haber sinema severleri, özellikle de çizgi roman takipçilerini oldukça heyecanlandıran bir haberdi. Film duyurulur duyurulmaz da herkes en çok Joker rolünü kimin üstleneceğini merak eder oldu. Haliyle Heath Ledger gibi bir efsane den sonra seçilecek aktörün bu rolü “hakkıyla” canlandırıp canlandıramayacağı merak konusuydu.

Rol için Jared Leto seçildi ve çoğu kişi tarafından bu doğru bir karardı. Ama yine de, bu defa nasıl bir Joker ile karşı karşıya kalacağımız herkesin aklını kurcalar oldu. Son günlerde bu konuda birkaç söylenti dolaşmaya başladı. Son haberler Cinemablend’den geldi. Biz de Cinemablend’in haberini sizler için derledik.

Hadi bunlara beraber göz atalım.

joker 2

1. Joker’in genel görüntüsü bu kez Frank Miller’ın The Dark Knight Returns çizgi roman serisindeki haline benzeyecek. Şimdiye kadar rengarenk giysiler içinde görmeye alışmıştık kendisini. Bu defa beyaz takım elbisesi ve mor bir gömlekle karşımıza çıkacak.

joker 3

2. Joker’i bu kez Nolan uyarlamasındaki gibi makyajlı bir halde görmeyeceğiz. Bunun yerine o bilindik beyazlatılmış teniyle bizlerle olacak. Bunun karaktere çok daha ürkütücü bir hava katacağı kesin.

3. Çok daha fit ve kaslı bir yapıya sahip olacak. Önceki filmlerde olduğu gibi sıska değil, daha düzgün bir vücuda sahip, güçlü bir Joker ile karşılaşacağız bu kez. Jared Leto’nun bu görünüme sahip olabilmek için aylardır hazırlık yaptığı konuşuluyor.

4. Her ne kadar bu hikayede Batman olmayacak olsa da, Joker bu filmde Batman’in yardımcılarından birini öldürecek. Bu son Dick Grayson, ya da diğer adıyla, Nightwing’i mi bekliyor, onu hep beraber öğreneceğiz.

5. Joker’i yine görmeye alışık olduğumuz mekanında, yani sorgu odasında göreceğiz. Suicide Squad ekibini bir araya getiren ve projenin fikir analığını üstlenen Amanda Waller tarafından sorguya çekilecek bu kez. Karakteri canlandıracak oyuncu için Viola Davis’in adı geçiyor.

Bakalım Oscar ödüllü aktör Jared Leto böyle bir rolün üstesinden gelebilecek mi bekleyip göreceğiz. Ama biz Joker’i bir kez daha beyaz perdede görmek için sabırsızlanıyoruz açıkçası.

“Suicide Squad” filminin 5 Ağustos 2016’da vizyona gireceğini hatırlatalım. Kahkaha gazına maruz kalmamak için siz şimdiden maskeleri hazırlayın. Ne olursa olsun, o hala Joker!