Hugh Howey İle Beş Tibet Egzersizi

meditation

Hayır, bu bir şaka değil. En az Silo’nun başarılı yazarı Hugh Howey kadar ciddiyiz. “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” mottosunu benimseyen yazarımız, hayranları için eşiyle birlikte Beş Tibet Ritüeli’ni uyguladığı videolar yayınladı.

Geçtiğimiz aylarda kendisiyle bir video röportaj gerçekleştirdiğimiz Hugh Howey, önce kitabı Silo ile bizleri büyülemiş, sonra röportajdaki içten cevaplarıyla kalbimizdeki yerini sağlamlaştırmıştı. Şimdiyse takipçilerine yaklaşık 2500 yıldan fazla bir geçmişe sahip olan egzersiz ritüelini tanıtıyor.

Eşi Amber ile Beş Tibet Ritüeli olarak bilinen bu hareketler günde 10 dakikanızı ancak alıyor. Hugh Howey’nin yalancısıyız! Kendisi aynı zamanda, bu egzersizlerin her gün yapılması sonucu kendinizde ciddi değişimler fark edeceğinizi ve genç kalacağınızı da söylüyor. Bitmedi! Uzun süreli bir omuz incinmesinin iyileşmesinde rol sahibi olduğunu söylüyor Howey ve sırtının hiç bu kadar sağlam hissetmediğine değiniyor.

Sonrası mı? Sonrasında 5 videoda bu Beş Tibet Ritüeli’ni eşi Amber ile bizlere sunuyor. Ama 6. bir video daha var. O videoda Howey, eşiyle günlük rutinlerini gösteriyorlar.

Bahsettiğimiz tüm o videolara hemen buradan ulaşabilirsiniz. O zaman haydi Rıhtım spora!