Star Wars Anthology Serisinin İkinci Filmi Boba Fett’i Konu Alacak

boba-fett-ust

Star Wars hayranlarının uzun süredir merakla beklediği bir sorunun yanıtı nihayet cevaplandı. Anthology filmlerinin ikinci ayağı ünlü ödül avcısı Boba Fett’in gençliğini konu alacak.

İlk kez 2013 yılında duyurulmuştu Star Wars Anthology serisi. Amaç, ana serinin dışına çıkan ve bağımsız hikâyeler anlatan, böylece evreni genişletmeyi sağlayan dört film çekmekti. Bu projenin ilk ayağıysa Star Wars Anthology: Rogue One olarak belirlenmişti.

2016 yılında çıkması planlanan ve Star Wars VII’den bağımsız olan Rogue One’ın, Death Star’ın planlarını çalmayı planlayan bir grup asinin hikayesini konu alacağı bir süredir bilinen bir bilgi. Bununla birlikte diğer üç Anthology filminin neyle ilgili olacağını bilmiyorduk. Şimdiye kadar…

Boba Fett’i konu alacak filmin 2018 yılında çıkması planlanıyor ve tahminlerimize göre Star Wars II: Attack of the Clones’dan sonraki bir zaman aralığında geçecek. Bu rolü kimin üstleneceği, filmi kimin yöneteceği ve senaryoyla ilgili detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. Ama detaylar geldikçe sizlere aktaracağımızdan emin olabilirsiniz.

Güç sizinle olsun…