Star Wars: Rogue One’ın Kadrosuna İki Yeni İsim Katıldı

star-wars-rogue-one

Star Wars Anthology serisinin ilk filmi olan Rogue One’ın oyuncu kadrosu gün geçtikçe büyümeye ve şekillenmeye devam ediyor.

Variety sitesinin yayınladığı habere göre yönetmen Gareth Edwards, ekibe iki yeni ve tanıdık isim daha kattı. Bunlardan ilki Elysium filminde Julio’yu canlandıran Diego Luna. İkincisiyse Dark Knight Rises’da John Daggett karakterini oynayan Ben Mendelsohn.

Bildiğiniz üzere Rogue One, Death Star’ın planlarını çalmayı planlayan bir grup asinin hikâyesini konu alacak. Görünüşe göre Luna kadroya daha önceden katılan Felicity Jones (Spider-Man 2 – Felicia Hardy) ve Riz Ahmed (Gece Vurgunu) ile birlikte asileri canlandıracak. Ben Mendelsohn’ın ise filmin kötü adamını canlandıracak, ki kendisinin herhangi bir filmini izlediyseniz bu tür rollerde oldukça başarılı olduğunu biliyorsunuzdur.

Son olarak filmin Er Ryan’ı Kurtarmak ve 12 Kahraman Haydut’ta olduğu gibi geniş bir ekibin başından geçenleri konu alacağı söyleniyor. Ancak şimdiye dek ne Lucasfilm ne de Disney cephesinden Felicity Jones’un filmde yer alacağı haricinde bir açıklama gelmedi.

Star Wars Rogue One’ın 16 Aralık 2016’da vizyona girmesi bekleniyor.