Agents of S.H.I.E.L.D. 3. Sezon Hakkında Bilgiler

agents-of-shield-season-3-marvel

Marvel‘ın Agents of S.H.I.E.L.D. dizisi ABC‘den 3. sezon için tam sezon onayını aldı! 22 bölümle daha bizimle olacak! 

İkinci sezonun sonundan da anlayabileceğiniz gibi Marvel bu diziyle The Inhumans‘a odaklanarak sinematik evreninin gidişatının alt yapısını yapmaya başladı. İlk sezon biraz hayal kırıklığı olarak başlasa da ikinci sezondan itibaren bunun değişmesi zor olmadı ve böylece 3. sezon onayını almış oldu.

Marvel sinemadan sonra televizyona da büyük bir el atıyor. ABC’nin Agent Carter dizisi de 2. sezon onayını almış bulunmakta ve Agents of S.H.I.E.L.D. ile birlikte ekranlarda olacak. Bir de spin-off var elbette. Sonrasında John Ridley‘nin başında olduğu gizemli bir Marvel serisi… İşler tıkırında!

Ana kadroyu bir kenara bırakırsak, bu sezonda en çok göreceğimiz kişi Lincoln Campbell rolünde Luke Mitchell olacak gibi. Jeph Loeb‘e göre Lincoln karakteri ekranlara çıktığından beri seri için en umut verici ve etkileyici karakter oldu ve dediğine göre 3. sezonda ona büyük bir yer ayıracaklar.

Çıkış tarihi kesin olarak bildirilmedi. Ancak birinci sezonun 24 Eylül Salı günü, ikinci sezonun da 22 Eylül Salı günü yayınlandığını düşünürsek 3. sezon da muhtemelen 22 Eylül 2015, Salı günü yayınlanmaya başlayacak diye bir tahmin yürütebiliriz.

Ancak elbette, kesin bir bilgi olduğunda siz takipçilerimize derhal ileteceğiz!