Daniel Radcliffe’lı “Boynuzlar” Vizyonda!

horns

Stephen King’in oğlu Joe Hill’in kaleme aldığı, dilimize Altın Kitaplar tarafından çevirilen “Boynuzlar“dan uyarlanan “Horns“, sonunda ülkemizde de vizyona girdi. Üstelik filmin başrolünde Daniel Radcliffe var!

Joe Hill’in fantastik/korku türündeki romanı, pek çok korku filminin mimarı Alexandre Aja yönetmenliğinde sinemaya uyarlandı. İlk gösterimini Eylül 2013’te Kanada’da yapan film, Haziran 2015’te ülkemizde vizyona girerek bizleri de tuhaf duygulara boğmayı başardı.

Ig Perrish rolünde Daniel Radcliffe’ı gördüğümüz filmin konusu kısaca şöyle:

“Ig Perrish, sevgilisi Merrin’in tecavüz edilip öldürülmesi sonrası polis tarafından bir numaralı şüpheli ilan edilmiştir. Çok içtiği bir gecenin ertesi sabahı uyandığında, aynada bir gariplik fark eder. Kafasının iki yanında boynuzlar çıkmaktadır. Neye uğradığını şaşıran Ig, ilerleyen günlerde insanların kafasındaki boynuzlardan çok etkilendiğini ve kimseye yapamadıkları itirafları boynuzlardan korktukları için kendisine yaptıklarını fark eder. Tüm bu garip süreçte, sevgilisi Merrin’in aslında başına ne geldiğini araştıracak ve cinayetin faillerini insanlardan öğrendikleriyle kendi yoluyla bulmayı deneyecektir.”

Performansıyla pek çok övgü toplayan Daniel Radcliffe ve Joe Hill faktörleri bizleri heyecanlandırmaya yetti. Filmin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz: