Kesinleşti: Ben Affleck Yeni Batman Filmini Yazacak, Yönetecek, Oynayacak

batman ben affleck

Biz gelecek yıl gösterime girecek olan Batman v Superman: Dawn of Justice filmini bekleyelim, çiçeği burnunda Bruce Wayne’imiz Ben Affleck, gözünü şimdiden gelecek Batman filmlerine dikmiş durumda.

Bildiğiniz üzere Warner Bros, geçen yılın sonlarına doğru DC Sinematik Evreni’nin yeni projelerini açıklamıştı ve bunların arasında 2019 yılına kadar gösterime girecek olan solo Batman filmi de bulunuyordu.

Fakat yeni bir Batman filminin çekilecek olduğunu bilmemiz dışında herhangi bir bilgi verilmemişti. Geçtiğimiz aysa bu konuda bir söylenti ortaya atıldı ve gelecek Batman filmlerini Ben Affleck’in yöneteceği konuşuldu.

İşte o söylenti şu an doğrulandı. Dün itibariyle San Diego Comic Con’da yapılan resmi açıklamaya göre Ben Affleck, kesin olarak yeni Batman filmini yönetecek ve başrolü üstlenecek. Hatta bununla yetinmeyip Geoff Johns ile beraber filmin senaryosunu da yazacak.

Filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ise Ben Affleck’in şu an üzerinde çalıştığı kendi projesini ne zaman bitireceğine bağlı. Bilindiği üzere aktör şu sıralar Live by Night isimli film üzerinde çalışıyor.

Yeni Batman filmlerinin yine bir üçleme olup olmayacağı ve hangi tarihte gösterime gireceği gibi konular şu an için belirsizliğini koruyor, sadece ilk filmin en erken 2018’de gösterimde olacağı tahmin ediliyor.

Anlaşılan DC Comics yetkilileri Affleck’in yorumundan oldukça memnun kalmış olmalı, Batman evrenini tümüyle ünlü aktöre teslim etmekten çekinmiyorlar.

Fakat bizce burada kendilerinin değil hayranların yorumu önemli, zira Batman rolü için Affleck’in ismi ilk açıklandığında büyük tepki çekmişti. Bakalım hangi taraf haklı olacak, bekleyip göreceğiz.