Martin Freeman, Civil War’daki “Belirsiz” Karakteri Hakkında Konuştu

civilwar ust

Hobbit fimlerinin Bilbo Baggins’i, Civil War’daki o belirsiz karakteri hakkında nihayet bazı açıklamalarda bulundu.

Captain America 3: Civil War kadrosuna katıldıktan sonra, rolünün detayıyla ilgili ser verip sır verilmemişti. Nasıl bir rol oyanayacaktı Freeman? Anlaşıldığı kadarıyla bir süper kahraman değildi. O zaman kötü adamlardan biri miydi? Devlet görevlisi miydi? Neydi, neydi, neydi?!

Sonunda sette geçirdiği günler üzerinden rolüyle ilgili bir açıklama yaptı da bir nebze olsun fikir sahibi olduk.

Martin Freeman’ın karakterine dair resmi açıklaması şöyle oldu:

Filmin çerçevesi kapsamında, o karmaşık bir karakter. Amerikan hükümeti için çalışıyor ve işinin bir parçası da süper kahramanları ve onların güçlerini göz önünde tutmak.

O sanırım, süper kahramanlarla ve birimlerle kahramanların güçlerini ehlileştirmek için birlikte çalışıyor. Yani hangi tarafta olduğundan emin olamıyorsunuz. Aynı anda iki oyun oynuyor gibi. Sevdiğim türde bir karakter, çünkü belirsiz. İyi ya da kötü mü, bilemiyorsunuz. Siyah ya da beyaz olmayan bölgeleri seviyorum, grileri seviyorum, çünkü belirli bir çizgide oynamaktan daha eğlenceli buluyorum.

Böylece Freeman’ın karakterine dair bazı bilgiler edindik. Şu anki haliyle bir nevi X-Men izlenimi bıraktı. Neden mi? Eh, gözetim altında tutulan ve izlenen süper kahramanlar, ehlileştirilen güçler, devlet vb. Öte yandan, tam bir hükümet adamı izlenimini de veriyor.

Martin Freeman sette diğer oyuncular kadar uzun zaman geçirmeyecek, fakat hiçbir şey belli olmaz. Bakalım ilerleyen günlerde yayınlanan set fotoğraflarında onu da görebilecek miyiz?