Yeni Bir Yu-Gi-Oh Filmi Geliyor!

yu gi oh

Bu seneki San Diego Comic-Con‘un dopdolu geçtiğine sanırım hepimiz hemfikiriz. Bu büyük çaplı organizasyonda Japonya‘dan da isimler yok değildi. Örnek mi? Yu-Gi-Oh‘un yaratıcılarından Kazuki Takahashi.

“Onun orada ne işi vardı yahu?”, diye soranlarınız olacaktır. Hemen bu sorunuza da cevap verelim: Yapımcı ve aynı zamanda senarist Takahashi, yaklaşmakta olan yeni bir Yu-Gi-Oh! projesinin sinyallerini verdi.

Evet, yanlış duymadınız! Ufukta yeni bir film projesi görünüyor. Çocukluğumuzun en gözde animelerinden (tabii o zamanlar bizim için çizgi filmdi) biri olan Yu-Gi-Oh!‘u beyazperdede göreceğimiz fikri bizi oldukça sevindirdi doğrusu.

Aslında haberler bununla da sınırlı değil. Resmi ağızdan yapılan açıklamaların ardından filmin ismi ve vizyon tarihi de açıklandı. 11 Aralık 2016‘da sinemalara gelecek olan filmin adı ise Yu-Gi-Oh!: The Dark Side of Dimensions olarak duyuruldu.

Yugi Moto ve Seto Kaiba‘yı kimlerin oynayacağı da netlik kazanan durumlardan bir diğeri. Bu yeni jenerasyonda yepyeni düello teknikleri göreceğimize ve Yugi ile Seto arasındaki düellonun çok çetin geçeceğine eminiz.

İşte o bahsettiğimiz trailerı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Veya Youtube üzerinden ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Peki sizler bu haberi nasıl karşıladınız? Ve yayımlanan bu kısacık trailer sizlere neler hissettirdi? Yeni bir Yu-Gi-Oh filmi izleyecek olmak nasıl bir duygu sevgili Kayıp Rıhtım takipçileri?