Fantastik Canavarlar Filmi İçin Oyuncu Seçimleri Devam Ediyor

fantastic beats

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar’dan yola çıkarak 3 filmlik bir projeye imza atacağını duyuran Warner Bros. oyuncu seçimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Her ne kadar kitaplar ve filmler devasa bir gelir kapısı olsa da, Rowling hikayesini sakız gibi uzatmayarak zamanında bitirmiş ve oldukça başarılı bir seriye imza atmıştı. O günden itibaren tetikte bekleyen Warner Bros. nihayet istediğini elde etmiş ve Rowling’i yeni filmler konusunda ikna edebilmişti.

Harry Potter’ın, Hogwarts’taki ders kitaplarından biri olan kitap, aslında daha çok akademik bir altyapıya sahip olsa da, Rowling’in yazacağı yeni senaryolar dahilinde ana seriye bağlanacak ve Harry Potter’da izlediğimiz dönemden en az 70 yıl öncesini konu alacak.

Son birkaç aydır filmle ilgili haberleri size sunmaya devam etmiş ve geçen yıl The Theory of Everything ile Oscar’ı kucaklayan Eddie Redmayne ve Katherine Waterston’ın filmin kadrosuna katıldıklarını duyurmuştuk. Radmayne’i, Newt Scamander rolünde, Waterston’ı ise Porpentina adlı Amerikalı bir cadı rolünde izyeceğiz.

Oyuncu seçimleri tüm hızıyla devam ediyor bu arada. Warner Bros.’ın 8 ila 12 yaşları arasında bir kız çocuğu aradığını duyurmasının ardından, Londra’daki Excel Sergi Salonu’nun önünde geceden itibaren kuyruklar oluştu. Rowling de bu heyecanını gizlemedi ve twitter hesabından, Modesty karakterini canlandıracak olan kızla tanışmayı dört gözle beklediğini ifade etti.

harry potter london secmeler

Modesty’nin, insanların içini görebilen ve bu özelliğiyle onları her yönden analiz ederek anlayabilen bir karater olduğu söyleniyor. Filmde başka hangi özelliklerle karşımıza çıkar, fiziği tam olarak nasıldır, Newt Scamander’la ilişkisi nedir, gibi sorular şu an için netliğe kavuşmamış olsa da, açıklanan her yeni karakterle birlikte heyecanlanıyoruz.

David Yates yönetmenliğinde çekilecek Fantastic Beasts and Where to Find Them adındaki ilk filmin vizyon tarihine 1.5 yıldan daha az bir süre kaldı. 18 Kasım 2016’da sinemalarda izleyebileceğiz.

Ve yeni gelişmeler olduğunda sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.