Deadpool’dan Film İçi Görüntüler Geldi!

deadpool

Sonunda set izleri taşımayan fotoğraflar görüyoruz.

Ryan Reynolds’ın başrolünde olduğu Deadpool’da nihayet film içinden görsellere kavuştuk! Comic-Con 2015’te sızdırılan trailer’ı ile birlikte, her ne kadar hesap makinesiyle çekilmiş görüntüler olsa da, bazı fikirler edinmiştik. Şimdiyse film boyunca adı geçen karakterleri fotoğraf karelerinde görüyoruz!

İlk fotoğrafımızda bir X-Men üyesi olan ve Deadpool’a filminde eşlik edeceğini bildiğimiz Negasonic Teenage Warhead’i (Negasonik Genç Savaş Başlığı) görüyoruz. Kendisiyle ilgili bilgiyi daha önce şurada vermiştik.

negasonicteenagewarhead

Sonrasında bizi Deadpool’un aşk ilişkilerinden biri olan Copy Cat bekliyor. Eski bir X-Force üyesi ve şekil değiştirebilen bir mutant olan Vanessa (Copy Cat) için üzücü bir durum söz konusu. Maalesef onu filmde güçlerini kullanırken göremeyeceğimize dair güçlü söylentiler var. Dileriz bu durum tersine çıkar.

copycat

Ve son karedeyse Deadpool’u aksiyon halinde görüyoruz. Burada öylece durduğunu düşünmek pek de doğru olmaz. Fotoğraf bize aktaramasa da, eminiz ki bu karede bile yine bin tane şey sayıp döküyordur. Boşuna Merc with a Mouth değil ne de olsa.

deadpoolfilm

Şimdi gelelim endişelere.

İnternet aleminin bazı büyük geek sitelerinde Deadpool’un bir Hollywood filmi olarak kalacağına dair endişeler söz konusu. Tam bir “Deadpool filmi” olmak yerine, senaryonun Hollywood çerçevesinde heba edileceğine dair korkular var.

Dileriz tüm bunlar endişe olarak kalır ve hiç gerçekleşmez. Ryan Reynolds büyük bir Deadpool hayranı. Onun rolünün hakkını vereceğine inanıyor, senaryonun da en az Deadpool kadar kabına sığmaz olmasını diliyoruz.