Naruto’nun Live-Action Filmi Geliyor!

naruto ust

Lionsgate, ünlü Japon manga serisi Naruto’nun live-action filmi için kolları sıvadı.

İlk baskısını 1997’de yapan, Masashi Kishimoto tarafından yazılıp illüstre edilen ve tüm dünyada 200 milyondan fazla kopya satmış uzun soluklu ünlü Japon manga serisi Naruto’nun live-action bir Hollywood filmi olması için Lionsgate kolları sıvamış gibi görünüyor.

Variety’nin yaptığı habere göre Lionsgate, bir Hokage, yani köyünün koruyucusu ve lideri olmak isteyen bir ninja çocuğun maceralarını konu edinecek olan Naruto filmini yönetmesi için Michael Gracey ile bir antlaşma gerçekleştirdi. Avi Arad’ın, Toyokeizai ile yaptığı bir görüşmede Ghost in the Shell ve Naruto’nun live-action filmi için çeşitli planları olduğunu belirtmesine bakılırsa, Arad Productions olarak Avi ve oğlu Ari Arad da anlaşma dahilindeler.

Bu onun ilk yönetmenlik deneyimi olacak olsa da Michael Gracey, görsel efekt uzmanı olarak birçok projede yer alıyor. Universal’ın “Daughter of Smoke and Bone” isimli best-seller roman uyarlaması, Tom Hardy’nin Elton John’u canlandıracağı “Rocketman” ve Fox’un P. T. Barnum’u konu alan “The Greatest Showman on Earth” Gracey’nin şu an üzerinde çalıştığı diğer projeler.

Eğer Naruto konusunda bilginiz yoksa ve film öncesi fikir sahibi olmak istiyorsanız sizleri 700 bölümlük manga, 220 bölümlük anime ve 10 sinema filmi bekliyor. Anime’nin 220 bölümle sınırlı kalmadığını 2007 yılında Naruto: Shippuden adıyla ekranlara döndüğünü ve en son 421. bölümünün yayınlanıp hala devam ettiğini de belirtmekte fayda var.

Hollywood’un anime ve manga uyarlamasında iyi bir geçmişe sahip olmadığını düşündüğümüzde, bu haberi okuyan Naruto hayranlarının heyecandan öleceklerini sanmıyoruz açıkçası. Umarız bu sefer yanılırız  ve ortaya dillere destan bir film çıkar.

Peki hayranlar olarak Naruto’nun bir Hollywood filmi olması haberi acaba sizleri nasıl etkiledi? Ayrıca hayalinizdeki oyuncu kadrosunu da bilmek isterdik, ne dersiniz?