Troll: The Rise of Harry Potter, Jr Bildiğiniz Harry Değil

troll rise of harry potter jr ust

O sizin bildiğiniz Harry’lerden değil, ama yine de herkesi merak içinde bıraktı!

1986 yapımı Troll filminin devamı geliyor. hem de ilk filmin senaristi ve yönetmeni John Carl Buechler’ı da kadrosuna katarak!

Troll: The Rise of Harry Potter, Jr bu sıralar sıkça J. K. Rowling’in Harry Potter’ı ile karıştırılıyor. Oysa ki bu 1986 yapımı filmde, talihsiz biçimde aynı ada sahip bir karakterin hikayesi.

Kurguya göre, Harry Potter isimli genç bir cadıyla güçlerini birleştirerek dünyayı troll bir büyücüye karşı korumaya çalışıyor. Ayrıca yapımcıların yaptığı ve özellikle vurguladığı açıklamaya göre, karakterin Rowling’in Harry Potter’ı ile hiçbir bağı yok ve adında da gönderme barındırmıyor.

Bu bilgiler ışığında düşündüğümüzde zaten arada 11 yıllık bir fark da var. Troll’ün Harry’si bizim Potter’ımızdan 11 yaş büyük.

Animasyon olarak tasarlanan devam filmi için tarihler 2017 olarak gösteriliyor. Öte yandan, yine animasyon olacak bir televizyon dizisi de düşünülüyor. Dizinin çekimlerinin önümüzdeki sene başlaması planlanıyor.

Son olarak seslendirme kadrosuna baktığımızda, Akademi Ödüllü Patricia Arquette’ı ekipte görüyor ve şapkamızı çıkartıyoruz. Aynı zamanda Harry Potter’ı seslendirecek kişi olarak çocuk aktör Baxter Bartlett düşünülüyor.

Tüm bunlar ışığında yaşanan isim karmaşası ve filmin adı da düşünülünce gerçekten troll bir yapımla karşı karşıyayız sanmıştık. Meğer ardında çok ciddi işler varmış. Vallahi merak ettik.