Colin Farrell, “Fantastik Canavarlar” Kadrosunda!

colin farell ust

Harry Potter spinoff’u Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?ın oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Gelecek yılın en merakla beklenen filmlerinden biri olan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?ın oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Son açıklanan sürpriz isimse Colin Farrell oldu.

Bildiğiniz üzere filmin Büyüzooloji uzmanı Newt Scamander’a hayat verecek başrolü (Eddie Redmayne) ve Amerikalı bir cadı olarak izleyeceğimiz kadın başrol oyuncusu (Katherine Waterston) belli olmuştu daha önce. Bunların dışında Ezra Miller, Dan Fogler ve Alison Sudol gibi isimler de sonradan kadroya dahil olmuşlardı.

Açıkçası başka bir ünlü isim daha beklemiyordum film için, o yüzden Colin Farrell ismi sürpriz oldu diyebilirim. Farrell’ın, büyücü Newt Scamander’ın fantastik canavarları arama macerasında Newyork’ta karşılaşacağı Graves adlı bir büyücüyü canlandıracağı belirtiliyor.

Yalnız bunun iyi mi yoksa kötü bir büyücü mü olacağı henüz belli değil. Orasının da sürpriz kalması isteniyor herhalde.

J.K.Rowling’in Harry Potter efsanesinden 70 yıl öncesini konu alacak olan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmi, 18 Kasım 2016’da sinemalarımıza konuk olacak. Colin Farrell’ın da kadroya katılmasıyla bu film oldukça ilgi çekici olmaya başladı, siz ne dersiniz?