Kesinleşti: Winona Ryder da Beterböcek İçin Dönüyor!

bettlejuice ust

Beterböcek’in 2. filmi geliyor demiştik. Şimdiyse eksik tek parça olan Winona Ryder da kadroya katıldı!

Tim Burton’ın 80 – 90 dönemi genç ve çocukları için ayrılmaz bir yeri olan Beterböcek’inin 2. bir filmle sahalara döndüğünü sizlere duyurmuştuk. Üstelik, son olarak Birdman ile Oscar’ı kucaklayıp formundan hiçbir kaybetmediğini bizlere gösteren Michael Keaton da Beterböcek olmak için geri dönüyordu! Ama bitmedi. Çünkü yönetmen koltuğunda yine Tim Burton var.

Her şey iyiydi hoştu ama, neredeydi Winona RyderMichael Keaton Şubat 2014’te filmde yer alacağını onaylamıştı, ama Ryder’dan hiç ses yoktu. Nihayet ona da kavuştuk!

Bakın kendisi pazartesi günü katıldığı Late Night with Seth Meyers programında bunu nasıl doğruladı:

Ee, sanırım bunu doğrulayabilirim, çünkü Tim Burton bu, tıpkı şştt şttt bu çok gizli cinsinden, röportajı gerçekleştirdi. Ve sonrasında Big Eyes için bir basın toplantısı yaptı ve kamera önünde gerçekleştirdiği röportajda ’Oh, evet, Winona da filmde olacak’ dedi ve ben tam olarak şöyle oldum: *şoke olmuş bir surat ifadesi takınır*

Bu komik açıklamanın ardından, Tim Burton tarafından geçtiğimiz aralık ayında onaylanan bir bilgiyi de hatırlatmak isteriz. Buna göre senaryo da hazırlanmaya başladı bile ve Winona Ryder da artık bu senaryonun bir parçası. Daha ne isteyelim!

Son olarak,

Beterböcek, Beterböcek, Bete-

Ehem.