Zach Galifianakis, Lego Batman Filminde Joker’i Seslendirecek

lego batman joker

The Lego Movie’nin spin-off filmi The Lego Batman Movie’de Joker’i seslendirecek aktör belli oldu: Zach Galifianakis

The Lego Movie’nin başarısından sonra lego filmleri evreninin ilk spin-off filmi The Lego Batman Movie’nin gelmesi kaçınılmazdı elbette ve yakın tarihte de film resmi olarak duyurulmuştu. İlk filmde özellikle Batman’e gösterilen büyük ilgi, yapımcıları solo bir lego batman filmi yapmaya itmişti haliyle.

The Lego Batman Movie ile ilgili şimdiye dek tek bildğimiz Will Arnett’in bir kez daha kara şövalyeye sesiyle hayat vereceğiydi. Fakat en büyük merak konusu tabi ki Joker’di. Joker’i seslendirecek oyuncu da nihayet resmi olarak açıklandı; Zach Galifianakis.

Zach Galifianakis’i en çok Hangover üçlemesiyle tanıyoruz. Aktörün Joker’e sesiyle hayat verecek olması bu konudaki ilk tecrübesi olmayacak. Daha önce “The Simpsons”, “American Dad” ve “TripTank” gibi animasyon serilerinde de seslendirme yapmış Galifianakis’in Joker performansı gerçekten de merak konusu.

Michael Cera’nın ise Robin’i seslendireceği The Lego Batman Movie’nin yönetmenliğini Chris McKay, senaryosunu ise Seth Grahame Smith (Beetlejuice 2) üstlenmiş.

İlkinden çok daha fazla ilgi göreceğini tahmin ettiğimiz filmle ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça merakımız da katlanıyor açıkçası. Joker’in ardından belki de The Penguin, Bane ve Two Face gibi diğer popüler Batman kötülerini de filmde görebiliriz, kim bilir.

The Lego Batman Movie’nin 10 Şubat 2017’de gösterime girmesi planlanıyor.