Professor X, Wolverine 3’te Şöyle Bir Görünmekten Fazlasını Yapacak!

charles-xavier

Professor X’in akıllara kazınan oyuncusu Patrick Stewart, verdiği son demeçte Wolverine 3’te önemli bir rolü olacağına dikkat çekti.

Hugh Jackman’ın son Wolverine filmi olacak olan (onu bir daha o favorilerle göremeyeceğiz) Wolverine 3, muhteşem bir çizgi roman olan İhtiyar Logan’ın uyarlaması olacak. Çizgi romanı okuyanların bileceği gibi, burada Wolverine’i çok şeyden elini eteğini çekmiş, eleğini asmış halde görüyoruz. Hepimizin soluğunu kesen pençelerini bir daha çıkarmamaya yemin etmiş halde ve bunun için oldukça geçerli (ve acı verici) nedenleri var. Öte yandan dünya korkunç bir halde! Post apokaliptik izler taşıyan ve anti kahramanların kol gezdiği bir çizgi romandı İhtiyar Logan. Ne kadar da harikaydı!

Her neyse, ne diyorduk? Evet, Patrick Stewart’ın yaptığı son açıklamayla şöyle bir görünüp gitmeyeceğini öğrendik. Collider ile yaptığı röportajda sadece görünmekten fazlası olacağına dair duyumlar alınmasına şöyle cevap verdi:

Söylediğiniz sanırım doğru. Şu an ilerlemekte olan bir proje var. Professor Xavier’ın sadece şöyle bir görünmekten daha fazlasını yapacağını keşfettim ve bu ilgimi çekiyor.

Kendisi röportajın devamında Hugh Jackman’ı yaşlandırılmış halde görmek için sabırsızlandığına da değiniyor ve bu durumda Jackman’ın yanında kendisinin daha iyi görüneceğini söylüyor. Hadi ama! Son 30 senedir yaşlanmayan yegane kişi Stewart’ın ta kendisi yahu! Bunun için Hugh Jackman’ın plastik makyajla yaşlandırılmasına gerek bile yok!

Professor X’in filmde nasıl bir yer edineceği henüz belirsiz, ama tahminimiz onun flashbacklerde yer alacağı yönünde. Ama bir dakika… Yoksa… buradan Days of Future Past’e bağlanmasın?