Kesinleşti: Orlando Bloom, “Karayip Korsanları 5” Kadrosunda!

orlando bloom ust

Disney’in bu yılki D23 etkinliğinden heyecan verici haberler gelmeye devam ediyor. Sinema tarihinin en başarılı işlerinden biri olan efsane Karayip Korsanları serisinin beşinci filmi Dead Men Tell No Tales (Ölü Adamlar Hikaye Anlatamaz) cephesinden de serinin hayranlarını sevindirecek bir haber geldi.

Sizlere bir önceki haberimizde Orlando Bloom’un yeni filmde geri döneceği ihtimalinden söz etmiştik, fakat şimdiye kadar bu konuda herhangi bir açıklama yapılmamıştı ve sadece söylenti olarak kalmıştı. Dün itibariyle de D23’ün film için hazırlanan panelinde bu söylenti nihayet resmiyete kavuştu. Evet, Orlando Bloom’u bir kez daha Will Turner rolünde izleme şansına ereceğiz.

Orlando Bloom’un da geri dönmesiyle Karayip Korsanları serisi gerçekten de küllerinden yeniden mi doğacak bekleyip göreceğiz, zira son film olan Gizemli Denizlerde başta hayranlar olmak üzere büyük çaplı bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Öte yandan aktörün filmde ne kadar gözükeceği yada konusuna bakacak olursak filme nasıl bir rol ile dahil olacağı şimdilik merak konusu. Turner’ın geri dönüşü Elizabeth rolündeki Keira Knightley’i de beraberinde getirir mi, orasını göreceğiz.

Filmin konusundan da kısaca bahsedecek olursak; sempatik korsanımız Jack Sparrow’un başı bu kez Kaptan Salazar’la derde giriyor. Peşindeki hayalet korsanlarla birlikte denize yelken açıp tüm korsanları öldürmeyi planlayan Salazar’dan kurtulmak için Jack’in tek umudu ise onu taşıyan kişiye mutlak bir güç sağlayan Poseidon’un Zıpkını’nı bulmak.

Geoffy Rush’ı da yine Kaptan Barbossa olarak izleyebileceğimiz filmin yönetmen koltuğundaysa Espen Sandberg ve Joachim Ronning bulunuyor. Filmin tam oyuncu kadrosu ise şu şekilde; Kevin R. McNally (Joshamee Gibbs), Geoffrey Rush (Kaptan Barbossa), Stephen Graham (Scrum), Javier Bardem (Captain Salazar), Brenton Thwaites (Henry), Kaya Scoledario (Carina Smyth), David Wenham ve Golshifteh Farahani.

Dead Men Tell No Talesin, 7 Temmuz 2017’de bizlerle olacağını hatırlatalım. Son gelişmeler ışığında serinin özellikle ilk filmdeki ihtişamlı havasına geri döneceğini söyleyebilir miyiz? Eh, biz oldukça umutlandık ve heyecanlandık açıkçası.

Son olarak sizleri D23 etkinliğine ziyarette bulunan Johnny Depp’in keyifli videosuyla başbaşa bırakalım.