Star Trek Ekibi Yardım Kampanyasına Dikkat Çekiyor

star trek yardim kampanya

Yeni Star Trek ekibinin Kaptan Kirk’ü Chris Pine ve Idris Elba, film ekibince yürütülen yardım kampanyası için eğlenceli bir video hazırladı.

Birbirlerini konuşturmuyorlar. Sürekli söz kesiyor. Sonra da dönüp yine birbirlerini suçluyorlar! Rol çalmanınsa haddi hesabı yok! İşte bu eğlenceli videonun amacı en az kendisi kadar tatlı bir kampanya için.

Star Trek ekibi tarafından desteklenen 9 adet yardım kuruluşuna bağış yapılması halinde, bazı şanslı bağışçılar Star Trek’in yeni filmi Star Trek: Beyond’da (2016) rol alabilecek! Dahası, 6 kişi de onur konuğu olarak seti gezecek ve oyuncularla tanışacak.

Peki hangi 9 kuruluş bu destelenenler? İsimleri şöyle: Kids Can, Direct Relief, Brave Beginnings, Make-a-Wish Foundation, Time is Precious, Camp Sunshine, St. Jude’s Children’s Hospital, Heaven Homes, Koreatown Youth Community Center.

İşte bu güzel insanlar, bu güzel amaca dikkat çekmek için aşağıdaki videoda hunharca birbirlerine sataşıyor, laflarını kesiyor, sonra da suçu birbirlerine atıyor.

Haftaya keyifli bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. İzlemeden geçmeyin: